VOZAČ MERCEDESA PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE: Vozio sa probnom dozvolom, pa pregazio mladića

Autor: Republika

Hronika

03.07.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar T. (20) koji je 1. jula oko 2 sata posle ponoći svojim "mercedesom" udario Stefana Mitića (25) iz Malošišta, nakon čega je mladić preminuo, pušten je iz Osnovnog suda da se brani sa slobode.

RepublikaFoto: facebook.com/Stefan Mitic
Nastradali Stefan Mitić

Ova tragedija se dogodila na magistralnom putu od Malošišta prema Nišu kada su Stefan S. (21) i Julija R. (18) krenuli posle noćnog izlaska da isprate Mitića do kuće.

Išli su pored kolovoza, a Lazar T. ih je vozilom udario s leđa. U ovoj nesreći Stefan S. je zadobio povrede ruke, a Julija je ostala nepovređena.

Portparol Osnovnog suda u Nišu, Vladimir Rakonjac kaže da je tužilaštvo predložilo da se osumnjičenom Lazaru T. odredi pritvor, ali da je sudija  Osnovnog suda posle saslušanja razmotrio predlog i pustio ga da se brani sa slobode.

- Zamenik Osnovnog javnog tužilaštva je dao predlog za pritvaranje do 30 dana. Sudija Osnovnog suda nije našao osobite okolnosti pod kojima bi Lazar uticao na svedoke i ometao porodicu, sada preminulog, Stefana Mitića. Lazar T. je rekao da se kaje što je to učinio i da mu je povređeni Stamenković dalji rođak - saopštio je Rakonjac.

Stefan će danas biti sahranjen na lokalnom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading