UHAPŠEN ALBANAC KUKAVICA: Nikolu prvo isprskao suzavcem, pa ga IZBO NOŽEM!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

05.07.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić albanske nacionalnosti napao je jutros oko dva sata iza ponoći dvadesettrodišnjeg Nikolu Dejanovića u selu Prilužju i sa više uboda nožem naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Nasilni Albanac uhapšen nakon napada na Srbina

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su osumnjičenog mladića u susednom, albanskom selu, i trenutno je u toku operativni rad kako bi se utvrdio motiv ovog napada.

U neposrednoj blizini mesta gde se napad dogodio postoje kamere koje su zabeležile šta se tačno dešavalo što u mnogome može da olakša dalji tok istrage.

Prema rečima meštana Dejanović je sa svojim rođacima krenuo kući iz obližnjeg kafića, ali ih je u centru sela sustigao automobil iz kojeg su posle kratog pitanja na albanskom jeziku izašla dvojica napadača koji su srpske mladiće najpre isprskali biber sprejom, a potom je jedan potegao nož i ranio Nikolu.

Nikola je tom prilikom zadobio više uboda po telu, posle čega su napadači pobegli automobilom. Kolima hitne pomoći povređeni mladić prebačen je u Kliničko - bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde je posle hirurškog zbrinjavanja smešten na Odeljenje intenzivne nege.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading