MAJKA UBIJENE ANĐELINE NA GODIŠNJICU SMRTI: Nek puste monstruma da ga RASPORIM, kao što je on moje dete!

Autor: Dragan ILIĆ

Hronika

09.07.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Monstrum mi je ubio dete, moja Anđelina umirala je u najtežim mukama, a sad čujem da će taj zlotvor tražiti pomilovanje! Nemam ništa protiv da Rajkovića puste na slobodu, pa ja da mu presudim. Prvo bih mu oči iskopala, a onda ga rasporila, kao što je on moje dete", priča neutešna Danijela Stefanović iz sela Vratarnica kod Zaječara, majka trogodišnje Anđeline, koju je pre dve godine silovao, pa ubio komšija Vladica Rajković (29).

RepublikaFoto: youtube.com/B92
Vladica Rajković

Rodbina, porodica i prijatelji su u subotu na lokalnom groblju obeležili dvogodišnji pomen nastradaloj devojčici, a obišli su i mesto na kojem je usmrćena mala Anđa, a na kojem je podignuta spomen-ploča. Za majku Danijelu utehe nema. Već dve godine tuguje za mezimicom, a patnju joj nije ublažilo ni to što je Rajković osuđen na maksimalnu robiju.

- Ćerku često viđam u snu, igra se i traži nešto od mene, pokazuje mi na nekoga, ali ne mogu da čujem i vidim o čemu se radi - kroz suze priča majka Danijela.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Danijela Stefanović

Neutešna je i Anđelinina baka Dušanka, koja je godinu dana posle smrti unuke ostala i bez sina Dalibora, nastradalog u seči drva.

- Monstrum nam je kuću zatvorio i sad nam se smeje. Ima telefon, kontaktira s porodicom, traži pomilovanje i na kraju će da izađe iz zatvora, a naše dete iz groba nikada - priča baka Dušanka, koja i dalje čuva unukine igračke.

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR 7
Anđelina Stefanović

Vladica Rajković je 9. jula 2016. izveo malu Anđelinu s rođendanskog slavlja i odveo je izvan sela. Devojčicu je silovao i rasporio joj međunožje. Vrištanje i otimanje nesrećnog deteta monstruma je toliko izbezumilo da joj je kamenom bukvalno smrskao glavu. Posle zločina otišao je kući, umio se i presvukao. Uhapšen je dva sata kasnije.

Manijak je samo dvadesetak dana ranije u Vratarnici ubio i komšinicu Draganu Stanković, a njeno telo bacio u reku Timok. Policija ga je tada privela na saslušanje, ali je uspeo da obmane poligraf, pa je odmah pušten.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading