ŠOKANTAN PREOKRET: Trudna pripadnica Vojske Srbije je ipak UBIJENA?!

Autor: blic.rs

Hronika

09.07.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu kako bi se utvrdio pravi razlog smrti Bojane Milanović (24) pripadnice Vojske Srbije koja je krajem aprila, pronađena mrtva.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojana Milanovic
Bojana Milanović

- Naloženo je da se obave sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati pokazali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta - navodi izvor "Blica" blizak istrazi.

Da je istraga smrti pokojne Bojane u toku, potvrdila je za "Blic" i njena majka Snežana Stavanović.

- Još uvek koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na videlo - kaže Bojanina majka.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojana Milanovic

Podsećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino venčanje. Prema informacijama koje su se pojavile prvih dana nakon njene smrti, nesrećna devojka iz sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije.

Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno telo.

Drugarica ne veruje da se ubila

Jedna od njoj bliskih osoba na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku u kojoj se oprašta od Bojane, ali i izražava sumnju u zvaničnu verziju događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
stevica

09.07.2018 10:51

Sigurno da je ubijena - to se znalo od prvog trenutka. Kao i ona dvojica gardista u Topcideru ...