Raspisana poternica za ubicom iz Vranića - iskasapio čoveka jer mu je branio da URINIRA KOD CRKVE!

Autor: blic.rs

Hronika

11.07.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju za ubistvo Saše Joksića (39) pre tri godine u crkvenoj porti u Vraniću, jedan od optuženih Marko Petković (22) nije se pojavio na glavnom pretresu, kao ni prethodni put, pa je sud za njim raspisao poternicu!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Policija traga za ubicom iz Vranića

Njegovi branioci nemaju informacije šta se dogodilo niti gde je njihov branjenik.

Na optuženičkoj klupi trenutno je samo Ivan Asodi (23), koji se nalazi u pritvoru. Njih dvojica se terete za teško ubistvo, a zločin koji se dogodio početkom avgusta 2015. ni tri godine kasnije nema epilog. Suđenje je ovog proleća počelo iz početka. Glavni pretres je u utorak ponovo odložen, za 17. septembar.

Otvoreno je pitanje da li će zamenica tužioca tražiti da se Petkoviću, kome se izgubio trag, suditi u odsustvu. On je na sud dolazio od kuće, jer mu je pritvor krajem prošle godine zamenjen kućnim.

"ČASTILI" SU GA SLOBODOM

Milan Joksić, otac ubijenog Saše, u utorak je bio na ivici suza, ogorčen na niz sudskih odluka.

- Sudija ga je "častila" slobodom, a mene je izbacila tada iz sudnice. Nanogica se ne daje ni dilerima, a kamoli na suđenju za ubistvo.

Podsetimo, Petković i Asodi, koji su bliski prijatelji, u policiji su pre tri godine negirali nameru da ubiju oca dvoje maloletne dece. Odmah nakon ubistva Joksića i ranjavanja njegovog prijatelja Dragana Jovanovića (22), osumnjičeni su istrčali iz porte Crkve Svetog proroka Ilije u Vraniću i pobegli automobilom.

Očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i pre nego što je rvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i strašniji. Naime, ovaj meštanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Asodiju da ne uriniraju u porti hrama. Joksić je prizor ugledao kad se sa prijateljima uputio u kafić "Palma" u centru mesta, gde je trebalo da nastave slavlje.

Ubice, koje su čitave noći pile u šatoru kraj crkve, isprovocirala je ova primedba. Oni su potom krvnički nasrnuli na Joksića i Jovanovića, a epilog tuče bila je Joksićeva smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading