IZA OVIH BROJEVA SE KRIJE STRAVIČNA TAJNA SLUČAJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Marjanović je ubijena u aprilu 2016. godine, a osumnjičeni za taj svirepi zločin je njen muž Zoran. On trenutno boravi u pritvoru, gde čeka potvrđivanje optužnice, a u nastavku pročitajte datume, odnosno brojeve, koji su obeležili dugu istragu ovog zločina.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

14. ARPIL 2016.

Odeća na veštačenju

Gotovo dve nedelje nakon ubistva policija je dodatno pretresla kuću Marjanovića i iz nje odnela uglavnom Zoranovu odeću. Ispostaviće se da se na njoj nalaze ključni tragovi blata...

15. SEPTEMBAR 2017.

Zoranovo hapšenje

Dan nakon što je izašao iz rijalitija u kojem je proveo tek desetak dana Marjanović je kasno uveče uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović.

28. OKTOBAR 2017.

Svedočenje kume Vere

Poslednja osoba koja se čula sa Jelenom bila je Vera Vukomanović, kuma Zoranove majke. Verica i Jelena su razgovarale bukvalno pet minuta pre nego što je nerećna žena ubijena, što se ne poklapa sa Zoranovom verzijom događaja.

8. NOVEMBAR 2017.

Biciklista sa nasipa

U toku tužilačke istrage ređala su se saslušanja svedoka. Iako je većina tužiocu pričala o odnosu Zorana i Jelene, biciklista koji se zatekao nedaleko od nasipa svedočio je kako je video Jelenu na nasipu u blizini mesta ubistva.

29. JANUAR 2018.

Veštačenje baznih stanica

Konačno, poslednji u nizu dokaza koji se čekao kako bi optužnica bila podignuta odnosi se na veštačenje baznih stanica, koje otkrivaju da je Marjanović lagao policiju o svom kretanju na dan ubistva.

9. FEBRUAR 2018.

Optužnica

Tužilaštvo podiže optužnicu protiv Marjanovića.

20. MART 2018.

Optužnica na dopuni

Viši sud u Beogradu vraća optužnicu na dopunu „radi boljeg razjašnjenja stanja stvari“ i radi saslušanja male Jane.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Zoran i Jana Marjanović

21. JUN 2018.

Saslušana mala Jana

Saslušana pevačicina i Zoranova ćerka. Devojčica je ispričala da je Zoran sve vreme bio uz nju i da su zajedno videli kako "njena mama odlazi", piše blic.rs, kao i da su je zajedno tražili po nasipu.

25. JUN 2018.

Poništen pritvor

Apelacioni sud poništio je rešenje o pritvoru Zoranu Marjanoviću i vratio na ponovno odlučivanje Višem sudu.

26. JUN 2018.

Odlučen pritvor

Viši sud je uprkos odluci Apelacionog suda, ostavio Marjanovića u pritvoru zbog uznemirenja javnosti.

27. JUN 2018.

Nova optužnica

Dopunjena optužnica protiv Zorana Marjanovića dostavljena je Višem sudu. Optužnica je dopunjena novim dokazima protiv Marjanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

12.07.2018 05:14

I sta sad sa Tim brojevima. Samo see nesto izmisljaju da bi see tome pisalo. Zaista mi nije jasno o cemu se ovde radi i ko je taj koji hoce da unistili celu porodica. Pa koliko je bilo svirepih ubistava do sada i samo se napise jedan clansk, taj i taj je ubijen, istraga je u toku i nista vise, niti to da li je ubica uhvacen i osudjen ni koliku je kaznu dobio. Ovaj slucaj je veoma cudan.

Odgovori 10 0
Slovak

07.08.2018 21:13

Ne zaboravljajte da i Marjanović ima advokate. Netreba da mi donosimo presudu. Koje kriv sigurno treba biti kažnjen ali tuje sudstvo.