PEVAČICA IMALA TEŽAK UDES: Vrištala iz smrskanog automobila, vatrogasci je jedva izvukli

Autor: Mediji, Republika

Hronika

15.07.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, teško je povređena u udesu "audija" i "pežoa" koji se dogodio juče oko 11 sati na lokalnom putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

RepublikaFoto: facebook.com/rosita trajanovic
Rosita Trajanović sa ćerkom (desno)

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u "pežou", a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

- Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog "pežoa" čuli krici povređene žene, koja ima prelome obe noge. Bila je prikleštena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje - priča užasnut očevidac.

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava večnost.

- Sekli su delove limarije oprezno da je ne bi još više povredili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu večnost, brzo su je izvukli i predali lekarima Hitne pomoći. Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona - kaže sagovornik.

Sara je potvrdila da je njena mama, inače pevačica, povređena.

- Upravo sam saznala, mama je imala tešku nesreću i nalazi se u šok-sobi! Idem da je vidim - rekla  je uplakana devojka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading