Sudu stigao samo JEDAN ODGOVOR na optužnicu protiv Zorana Marjanovića

Autor: Tanjug

Hronika

19.07.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višem sudu u Beogradu do danas je stigao samo jedan odgovor na optužnicu protiv Zorana Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Odgovor je za sada podneo jedan od pet Marjanović advokata, kojima i dalje teče zakonski rok za podnošenje odgovora, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

Mediji su preneli da je advokat tražio da se postupak protiv Marjanovića obustavi, tvrdeći da nema dokaza da je Marjanović počinio to krivično delo.

Pravo da podnese odgovor ima i Marjanović lično.

Nakon isteka roka za odgovore, krivično vanpretresno sudsko veće će ih razmatrati i odlučiti da li su ispunjeni uslovi za potvrđivanje optužnice. 

Taj sud je u martu vratio tužilaštvu prvu optužnicu i naložio mu dopunu istrage.

Nova dopunjena optužnica protiv Marjanovića podneta je sudu 26. juna, a njom se Marjanović tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Marjanović se od prošlog četvrtka brani sa slobode, pošto mu je Aplelaiconi sud ukinuo pritvor u kojem je bio 10 meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading