LESKOVČANIN SILOVAO BIVŠU, PA ZVAO POLICIJU U POMOĆ

Autor:

Hronika

19.07.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Novicu J. (66) zbog sumnje da je brutalno pretukao, a potom silovao svoju bivšu partnerku M. U. (33), a onda prijavio policiji da ju je zatekao kako leži na zemlji ispred njegovog dvorišta.

Foto: Ilustracija

Namamio je u kuću

Zločin se dogodio u okolini Leskovca. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je pesnicama izudarao M. U., Novica je nesrećnoj ženi stavljao nož pod grlo, a potom pretio da će pucati iz pištolja ukoliko ga napusti.

 

 

- Kada su policajci po njegovom pozivu stigli na lice mesta, Novica im je ispričao da su M. U. pretukli poznanici iz okolnog sela i da ih je video kako beže u nepoznatom pravcu - kaže naš sagovornik.

Međutim, inspektori su prilikom razgovora primetili povredu na kažiprstu desne ruke, kao i tragove krvi na odeći i rukama.

Inspektori su posumnjali da Novica laže kada su primetili krv na njegovoj odeći i rukama

- Novica je bio veoma zbunjen i uznemiren u razgovoru sa policajcima, pričao je nepovezano i odmah su posumnjali da ne govori istinu. Kada su ugledali krv na njemu, znali su da ima veze sa ovim slučajem, ali je on sve vreme to negirao - kaže naš izvor.

Ipak, čim je ostala nasamo sa inspektorima M. U. je odlučila da im ispriča kroz kakvu torturu i horor je prošla tog dana.

- Ona ga je ostavila nedavno, ali Novica to nije mogao da podnese. Tog dana ju je pozvao u njegov stan kako bi joj navodno vratio njene stvari koje su ostale kod njega - navodi naš sagovornik.

Nesrećna žena nije ni slutila šta joj se sprema.

Prijava i za pištolj

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, Novica J. nije imao dozvolu za držanje pištolja.

- Istragom će se utvrditi od koga i kada je Novica J. nabavio pištolj i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje i posedovanje oružja - kaže naš izvor.

Povrede

- Kada je ušla u kuću, Novica je nasrnuo na nju, šutirao ju je nogama po telu i glavi, a nakon što je odbila da ima seksualne odnose sa njim, stavio joj je nož pod grlo i pretio da će je ubiti iz pištolja. Kada je nasilnik otišao u kupatilo, ona je pokušala da pobegne, ali ju je on sustigao u dvorištu i opet brutalno premlatio - kaže naš izvor.

M. U. je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu u Leskovcu, gde su joj konstantovana nagnječenja mekih tkiva glave i desne strane grudnog koša, kao i razderotina na čelu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading