BLIZANCIMA (3) GURAO PRSTE U ANUS I POLNI ORGAN! Počelo suđenje monstrumu iz Niša - OVOLIKA kazna mu preti!

Autor: informer.rs

Hronika

21.07.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor A. (50) optužen da je u martu 2016. zabijao prste u anus i polni organ trogodišnjim blizancima, dečaku i devojčici, koje su mu njihovi roditelji iz komšiluka ostavili na čuvanje.

Jeziv zločin u Nišu

U Višem sudu u Nišu počelo je suđenje Daliboru A. (50), optuženom da je zverski silovao trogodišnje blizance, koje su mu njihovi roditelji ostavili na čuvanje! Monstrum je u martu 2016. u više navrata dečaku nabijao prste u anus, a devojčici u polni organ!

Dalibor odgovara za obljubu sa detetom, za šta mu preti od tri do 12 godina robije!

Kako saznaje Informer od izvora iz istrage, Dalibor i roditelji nesrećnih mališana su komšije, i družili su se, pa je manijak to zloupotrebio da se približi deci.

- Roditelji blizanaca su imali dogovor sa Daliborovom majkom da im ona pričuva decu kada bi morali da odsustvuju od kuće. Međutim, u martu 2016. ona nije mogla uvek da izađe komšijama u susret, pa se Dalibor ponudio da pričuva decu - priča izvor.

RepublikaFoto: pixabay.com

On bi dolazio u porodičnu kuću mališana i bio bi nasamo sa trogodišnjacima po čitav dan, dok su njihovi roditelji radili.

- Roditelji nisu ni slutili šta se dešava sa decom jer su imali potpuno poverenje u Dalibora i smatrali su ga porodičnim čovekom. Majka je posumnjala da su joj deca napastvovana tek kada je uočila crvenilo na sinovljevom anusu i na ćerkinoj vagini, pa je odmah komšiju prijavila policiji - navodi sagovornik Informera.

Dalibor je tokom dvogodišnje istrage uporno negirao da je zlostavljao decu, ali su protiv njega pribavljeni čvrsti dokazi, uključujući i izveštaj dečjeg psihijatra, koji je razgovarao sa zlostavljanim mališanima. Među ostalim dokazima je i izveštaj Instituta za sudsku medicinu, gde su blizanci pregledani, kao i nalaz lekara Klinike za dečju hirurgiju, koji je potvrdio povrede na anusu mališana.

U optužnici stoji da je Dalibor bio "sposoban da shvati značaj svog dela".

- Svesno je upravljao svojim postupcima u cilju zadovoljenja svog polnog nagona. Izvršio je sa obljubom izjednačeni čin nad trogodišnjim blizancima tako što je, koristeći odsustvo roditelja dece iz njihove porodične kuće, naizmenično uvlačio prste u analni otvor dečaka i u polni organ devojčice, usled čega je nastupila iritacija i crvenilo sluzokože - stoji u optužnici Višeg javnog tužilaštva podignutoj protiv Dalibora.

Tužilaštvo je za bludnog komšiju zatražilo zatvorsku kaznu, ali i meru zabrane prilaska mališanima u trajanju od jedne godine.

Suđenje je u interesu zaštite dece zatvoreno za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading