RANJENA TINEJDŽERKA IZ NIŠA PUŠTENA SA KLINIKE: Spasili me advokatica i pripravnik!

Autor: D. I.

Hronika

25.07.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva pomahnitalog pemzionera iz Niša Blagoja Stojanovića, sedamnaestogodišnja Nišlijka Andjela Mitić, koju je 23. jula napao i tri puta ubo u vrat nožem u holu niške Palate pravde puštena je sa Delije hirurške klinike na kućno lečenje.

RepublikaFoto: ST/D. I.
Napadnuta Anđela Mitić

- Živa sam zahvaljujući advokatici Žaklini Mitrović i njenom hrabrom advokatskom pomoćniku Lazaru Vujoševiću koji su mi pritekli u pomoć kada me je pomahnitali Blagoje napao i počeo da davi i ubada nožem. Bila sma zatečena, kada je bacio štake milila sam da mi prilazi da nešto poruči mojoj majci, a on me zgrabio za vrat, poprskao suzavcem i oborio na pod. Dotukao bi me da nisu u pomoč pritekli advokatica i njen pripravnik. Bila sma u šoku, krv mi je šikljala iz rane. Oni su me zbrinuli i odveli u sobu obezbeđenja i zahvalna sam im zbog toga - rekla je Anđela.

Dedvojka je potvrdila da je njena porodica imala problema sa Blagojem Stojanovićem.

- Zbog njegovih nasrtaja naša majka je pala u depresiju i obolela. Dok je čuvala njegovu ženu stalno se drao na nju pa je napustila taj posao. Dolazio je više puta na naša vrata i uznemiravao nas lupanjem. Znali smo da je nasilan jer je već pucao na investitora i oduzeto mu je oružje, ali ko zna možda je imao još neko oružje. Sreća da u sud nije došla moja mlađa sestra da nju napadne. Nije mi jasno zašto je i mene napao - dodala je Andjela.

Anđelin brat je potvrdio novinarima da je njihova majka Tanja dugovala Stojanoviću 1.000 evra, ali da je to vratila u ratama. Prema njegovom kazivanju dug od 3.300 evra je izmišljen da bi je maltretirao na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading