SUĐENJE ZA ZLOČIN ZBOG KOJEG JE ŠABAC ZANEMEO: Brat silovao sestru, roditelji nisu odmah prijavili zbog sramote!

Autor: blic.rs

Hronika

25.07.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljubu R. (25) iz Šapca, koji je optužen da je u oktobru prošle godine silovao sestru od tetke, maloletnu M. K. (15) nastavlja se suđenje 27. jula, kada će devojčica izaći na sud u svojstvu oštećene i svedoka u procesu protiv starijeg rođaka.

Foto: Ilustracija

Podsetimo, Dragoljub je tri dana nakon zločina 5. oktobra 2017, uhapšen a devet meseci kasnije, tačnije 13. jula, održano mu je prvo suđenje pred šabačkim višim sudom. Optuženi negira da se zločin desio.

Dokazi su izvedeni, nesumnjivi, i očekuje se da Dragoljub R. bude osuđen za silovanje sestre, ćerke njegovog rođenog ujaka, sa čijom porodicom je rastao. Ipšak, silovatelj i njegova žrtva u petak se neće sresti.

Meštani sela u okolini Šapca (poznato redakciji) su šokirani zločinom koji se dogodio, a cela porodica smatra "kako su svi osramoćeni".

Da stvar bude još gora, porodica žrtve tri dana nakon zločina "nije smela od sramote", kako priča izvor "Blica", "da odvede devojčicu lekaru, iako ih je molila i govorila im šta se desilo". Lekar je na pregledu ustanovio povrede genitalija ne starije od sedam dana i Dragoljub je ubrzo uhapšen i sproveden u pritvor.

Majka silovane devojčice Z. K. nada se da će manijak biti osuđen i za "Blic" kaže da su u neverici prihvatili da je njihov "rod rođeni izvršio takav zločin" nad njihovom mezimicom.

- Znam ga od njegove treće godine, kada sam se udala za Dragoljubovog ujaka. Bio je problematičan, isterao je trudnu ženu i dvoje dece iz kuće, ali nikad ne bih pomislila da će ovako nešto uraditi mom detetu. Koliko smo bili šokirani saznanjem šta joj se desilo, toliko nam je bilo neverovatnije da je manijak iz naše familije. Koliko smo bili sluđeni, pomislili smo da ju je napao neko od prijatelja, društva, a ne rod. Brat nešto tako uradi sestri, užas - uznemireno priča devojčicina majka.

Porodica pokušava da koliko toliko silovanoj devojčici omogući normalan život.

- Šta da vam kažem? Kako je? Kako kad, ponekad se sve čini lepo i normalmo, ponekad je depresivna. a nekad ne može da savlada sve to što se desilo. Teško je - dodaje majka žrtve i dodaje da se dete spaslo od brata tek kada ga je ugrizla za ruku.

- Iskočila je iz kuće kroz polomljen prozor, lila joj je krv niz noge, bila je izgrebana i imala je modrice po licu kada je došla kući. Istraumirana nam je ispričala šta se desilo - dodaje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading