ČETIRI GODINE OD ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Verujem da ćemo se Tijana i ja opet sresti

Autor: T. M.

Hronika

25.07.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nama je godišnjica svaki dan, kao i svakom roditelju koji sahrani dete. Često se zatvorim u svoju kancelariju i razmišljam o svemu. Duboko verujem da ćemo se Tijana i ja ponovo sresti i da ćemo opet razgovarati - kaže Igor Jurić, otac Tijane (15), koju je pre četiri godine, u noći između 25. i 26. jula, u blizini sela Bajmok, oteo i ubio monstrum Dragan Đurić (35).

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Ubijena Tijana Jurić i njen otac Igor

Tijanino telo pronađeno je 13 dana kasnije. Njen otac Igor, inače osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kaže za Srpski telegraf da često odlazi na mesto ubistva.

- Umesto da sa detetom proslavljamo kraj uspešno završene školske godine, zadovoljavamo se time da njenu večnu kuću pripremimo tako da dočeka veliki broj prijatelja. Da sam ja bio obazriviji i da nisam bio tako siguran da joj se u Bajmoku ne može desiti nešto poput onog što jeste, možda bi moja Tijana danas bila živa. Sa tim moram da živim, a to nije lako - kaže Jurić.

Jurić: Boli me što nisam bio tu kad sam joj najviše trebao. Nedostaje mi njen zagrljaj, pesma i topla reč. Mnogo je volim

Jurić navodi da od tragedije koja je zadesila njegovu porodicu nema oporavka.

- Tijana je za svakog od nas, a posebno za mene i Sašku, imala uvek neku lepu reč i bila nam je glas razuma. Uvek je znala, čak i tako mala, da me zagrli kada mi je teško i kaže: "Ne brini, tata, sve će biti dobro. Samo ti meni budi dobar". Boli me što nisam bio tu kad sam joj najviše trebao, nedostaje mi njen zagrljaj, pesma i topla reč. Mnogo je volim... - kaže potreseno Jurić.

Podsetimo, Đurić (35), inače mesar iz Surčina, pravosnažno je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog Tijaninog ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading