DETALJI HORORA U BORČI: Udarila muža tučkom u glavu, jer je napao dok je držala bebu od 3 meseca u naručju!

Autor: Republika

Hronika

26.07.2018

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan R. (28) dobio je zabranu prilaska nevenčanoj supruzi T.J. (20), nakon što ju je juče u stanu u Borči, dok je u naručju držala tromesečnu bebu, maltretirao, a ona ga u samoodbrani udarila tučkom za mesu u glavu. On je od udarca dobio lakše povrede.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Naime, Milan je juče došao u stan u Ulici Prvog maja, gde je T.S. bila s njihovom tromesečnom bebom. Milan je počeo da viče na nju dok je bebu držala u naručju zbog nekih poruka koje je dobila, a njemu su bile sumnjive. U jednom trenutku je počeo da je gura i ona je pokušala da mu se odupre, a u tom komešanju, stigli su do kuhinje. Prilikom guranja, popadalo je neko posuđe i sa sve bebom u naručju, T.S. je uspela da s police uzme tučak za meso.

Ona je navodno reagovala instiktivno i udarila Milana tučkom po glavi, saznaje "Blic".

Milan je odmah pao i zaspao, a T.J. je pozvala Hitnu pomoć zbog ogrebotina koje je zadobila. Hitna pomoć je njega u nesvesnom stanju prevezla na Vojnomedicinsku akademiju, gde su lekari konstatovali da ima lake povrede glave.

T.J. je u razgovoru policiji otkrila šta se sve dešavalo u stanu, pa je Milanu određena zabrana prilaska nevenčanoj supruzi.

Komšijama nije poznato da li je ranije bilo nesuglasica među njima.

- Stanari su se uselili tek pre godinu dana i pitanje koliko se poznaju - bio je komentar žitelja ove ulice u Borči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading