SANJA PAPIĆ U ŠOKU, ne može da govori od kako je čula da je Ognjanović ubijen

Autor:

Hronika

28.07.2018

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti supruga advokata Dragoslava Ognjanovića nekadašnja misica Sanja Papić dočekala je u Hrvatskoj, gde se trenutno nalazi sa njihovom ćerkom.

 

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic
Sanja Papić i Dragoslav Ognjanović

Kako Blic saznaje Sanju je tragična vest ostavila u potpunom šoku i nije u stanju da govori.

Inače, Ognjanović je imao tri braka i troje dece. U pucnjavi u kojoj je večeras ubijen poznati advokat ranjen je njegov najstariji sin Petar (26), kojeg je dobio iz prvog braka sa javnosti nepoznatom ženom.

Mladić je u pucnjavi zadobio povredu šake, i nakon ukazane pomoći u Urgentom centru pušten je kući.

Nakon kraha bračne zajednice u kojoj je dobio Petra, advokat se ponovo oženio, i to nekadašnjom mis "Plejboja", dvadeset godina mlađom Natalijom Mihić.

Natalija i Miša venčali su se 2007. godine, a nakon dve godine dobili su sina. Međutim, njihov brak ubrzo je zapao u krizu i u septembru 2010. godine doneli su odluku da se razvedu.

Inače, kako saznajemo, Ognjanović je tokom proteklih nekoliko meseci živeo u Novom Sadu, odakle je njegova supruga, nekadašnja misica Sanja Papić, a u Beograd je dolazio samo kada je imao obaveze. Neposredno pre ubistva, misica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju, na kojoj se igra sa ćerkicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading