Advokati nude NOVČANU NAGRADU za informacije o ubistvu kolege Ognjanovića!

Autor: Tanjug

Hronika

29.07.2018

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatske komore Srbije i Beograda sinoć su saopštile da će raspisati novčanu nagradu za građane koji tužilaštvu dostave verodostojne informacije koje će dovesti do podizanja optužnice protiv izvršilaca i naručilaca ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

Visinu nagrade odrediće Upravni odbor komore.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu najavljuje se da će advokatura u Srbiji od ponedeljka, 30. jula, stupiti u jednonedeljnu potpunu obustavu rada kako bi poslala jasnu poruku "jedinstva profesije i čvrste rešenosti da se sa ovakvim slučajevima advokatura neće miriti".

Prethodno je predsednik AKS Viktor Gostiljac u izjavi za Tanjug rekao da će ovim povodom tražiti hitan sastanak sa ministrima pravde i policije kao i da se formira poseban istražni tim koji bi činili predstavnici tužilaštva, policije i advokature u cilju brzog pronalaženja počinilaca.

Time bi se poslala jasna poruka svakome ko misli da može ubiti advokata i proći nekažnjeno, navodi se u saopštenju.

U Ulici Antifašističke borbe, ispred zgrade kod broja 45, sinoć je ubijen advokat Dragoslav Ognjanovića, njegov 26. godišnji sin ranjen je u predelu desne ruke, a policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin, saopštio je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading