Kostić i transvestit ubica se druže u zatvoru - EVO ŠTA IH JE SPOJILO!

Autor: Republika

Hronika

29.07.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni dizajner i osumnjičeni za ubistvo studenta Marka Radovića sreli su se tokom šetnje u pritvoru i tokom prijatnog razgovora dotakli se i poznate pevačice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov

Transvestit Goran Abdulov (34), osumnjičen da je nožem nasmrt izbo svog ljubavnika Marka Radovića (24), i modni kreator Darko Kostić (38), koji je osumnjičen za seksualno uznemiravanje, upoznali su se i sprijateljili u Centralnom zatvoru, gde se obojica nalaze u pritvoru, prenose beogradski mediji nezvanične informacije.

 

Kako izvor otkriva, Kostić, koji je u pritvoru od 24. juna, i Abdulov, koji je 15 dana kasnije došao u CZ, sreli su se tokom šetnje zatvorskim krugom, gde su se i upoznali.

- Njih dvojica nisu cimeri i ne dele ćeliju, ali navodno su se u nekoliko navrata našli zajedno u šetnji. Navodno, kreator je jednom prilikom primetio Abdulova i učinilo mu se da je on neraspoložen, pa mu je prijateljski prišao da se upozna s njim. Nakon upoznavanja, počeli su da razgovaraju, a dotakli su se raznih tema - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Prema njegovim rečima, transvestit i dizajner su, između ostalog, razgovarali i o muzici, pa je Abdulov pomenuo i da mu je Jelena Karleuša omiljena pevačica i da je njen veliki fan.

- Poznato je da je Darko Kostić bio kum na venčanju Karleuše i fudbalera Duška Tošića. Međutim, njih dvoje su se posvađali i već 10 godina ne razgovaraju - kaže sagovornik i dodaje da se Abdulov čak požalio Kostiću na problem koji ima u vezi sa promenom pola.

Dragica Radivojević, majka osumnjičenog Gorana, juče nije želela da komentariše ove informacije, ali je potvrdila da njen sin ne dobija terapiju.

- Obišla sam ga tri puta dosad jer je tako odobreno. Požalio mi se da se oseća loše jer nema lekove koje bi morao da dobija na svakih 10 dana. On je poslednju ampulu popio 6. jula i počinjem da se brinem, pošto je reč o hormonima. Pokušavam da stupim u kontakt s njegovom doktorkom, kako bismo dostavili neophodnu dokumentaciju da Goran nastavi lečenje i u pritvoru - objasnila nam je Radivojevićeva.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Marko Radović

Ona ističe da je i pre hapšenja njen sin bio veoma uznemiren i plašio se boravka s drugim pritvorenicima.

- Goran je plašljiv, on ne ume da se brani i veoma se brinuo šta će se dešavati tamo. Međutim, on nema nikakvih problema u CZ, svi su fini prema njemu. Ponavljam, znam da je voleo Marka, ali desilo se šta se desilo, to se ne može promeniti. Sada mi je najvažnije da mu obezbedim lečenje - kaže majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading