KOLEGINICA UBIJENOG ADVOKATA U ŠOKU: Ovo je pucanj u celo pravosuđe!

Autor: Republika

Hronika

29.07.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata beogradska advokatica Zora Dobričanin danas je došla na mesto zločina da oda počast ubijenom advokatu Dragoslavu Ognjanoviću, nakon čega je poručila da je ovo bio pucanj u srpsko pravosuđe.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Zora Dobričanin

- Ovo što se desilo je jedna katastrofa i ja jednostavno nemam reči. Kolega Ognjanović je bio dobar, odličan kolega, vrstan i poznat advokat, prijatelj... To je veliki gubitak za celu advokaturu i jednostavno svima mora da bude jasno šta se desilo. Smrt kolege Ognjanovića nije samo pucanje u advokaturu, već na celo pravosuđe. To je napad na zakon - poručila je ona, prenose beogradski mediji.

Ona je izrazila bojazan da bi ovo mogao da bude "put u anarhiju", dodavši da je u "anarhiji sve dozvoljeno i svako može biti meta".

- Mislim da je krajnji trenutak da se shvati gde smo i šta se dogodilo. Kao advokat, a pre svega branilac apelujem na kriminalne klanove da prestanu sa ubijanjem - rekla je Dobričanin.

Advokatica je podsetila da će advokati Srbije obustaviti rad na nedelju dana i pozvala kolege iz regiona da se pridruže jer "jednostavno kriminal ne zna za granice a posebno kada je u pitanju Balkan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading