DOVEO PRIJATELJA DA MU SILUJE ŽENU, ON IH SVE VREME GLEDAO: Monstrum iz sela Resen kod Bosilegrada

Autor:

Hronika

04.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Milka J. (38) iz sela Resen kod Bosilegrada zbog sumnje da je u proteklih sedam meseci u više navrata silovao suprugu A. J. (35), a dvaput je primorao i na seks sa njegovim prijateljem Vasilom Z. dok je on sve posmatrao!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izbacio je iz kuće

Kako Srpski telegraf saznaje, nesrećna žena mesecima je ćutala o strahotama kroz koje prolazi i nije htela nikom da se poveri plašeći se da bi suprug mogao da povredi nju i njihovo troje maloletne dece. Tek kada je izbacio iz stana, a mališane ostavio u kući, skupila je snagu i odlučila da ga prijavi.

- Sva uplakana otišla je u policiju i do detalja opisala kakvu torturu je proživljavala. Rekla je da je to sve trpela zbog dece, plašeći se da im Milko svima ne naudi iz osvete. U pitanju su mališani od tri, šest i sedam godina - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prvo napastvovanje, prema rečima A. J., dogodilo se još početkom decembra 2017. godine.

Nesrećna žena ćutala o strahotama kroz koje je prošla plašeći se da Milko ne naudi njoj i njihovoj deci

- Milko se vratio kući u večernjim časovima u društvu bliskog prijatelja. A. J. je već bila legla, a on je ušao u spavaću sobu, a potom naredio supruzi da imaju odnose dok ih je Vasil Z. sve vreme posmatrao. Tu njenim mukama nije bio kraj. Iživljavao se nad njom, a onda je supruzi naredio da ima odnose i sa Vasilom Z. dok ih je on gledao. U momentu dok su orgijali njihovo troje maloletne dece je spavalo u susednoj sobi - navodi naš sagovornik.

Zlostavljanje A. J. se nije tu završilo. Milko J. joj je gotovo svakodnevno pretio, vređao je i ponižavao pred decom, a početkom marta ove godine ponovo je upao u njihovu spavaću sobu sa prijateljem-monstrumom.

Trpela torturu

- Uz pretnje da će je pretući, naredio je supruzi da sa obojicom ima seks. On i Vasil su se smenjivali i posmatrali jedan drugoga, dok je prestravljena žena ćutke trpela njihovo zlostavljanje - dodaje naš izvor.

ČINJENICE

MART 2014. - Zoran M. (43) iz aleksinačkog sela Gornja Peštanica uhapšen je zbog sumnje da je silovao staricu N. M. (83)

FEBRUAR 2016. - Miodrag Vasić (33) iz sela u okolini Boljevca uhapšen je zbog sumnje da je dva puta silovao L. S. (26), dok je njen brat spavao u drugoj sobi

OKTOBAR 2017. - B. V. (21) iz Mladenovca uhapšen zbog sumnje da je pretukao muškarca, a potom silovao njegovu ženu (48)

MAJ 2018. - uhapšen I. Z. zbog sumnje da je više puta silovao ženu (34) u Grdelici kod Leskovca sa kojom se viđao

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading