DRAMA U ALEKSINCU: Razbojnik plastičnim pištoljem pretukao radnika menjačnice

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

04.08.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati razbojnik opljačkao je plastičnim pištoljem radnika menjačnice D.Ž. (50) iz Aleksinca koga je pretukao i oteo mu torbicu sa novcem. Razbojništvo se desilo danas oko 14.30 časova u zgradi u Ulici 7. jula u Aleksincu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama D.Ž. se posle završenog posla u menjačnici u Ulici Knjaza Miloša vraćao kući, noseći novac u torbici, kada ga je razbojnik presreo ispred zgrade i uvukao u ulaz.

- Zapretio mu je plastičnim pištoljem i zatražio da mu preda torbicu sa novcem. Pošto je on to odbio, razbojnik je počeo da ga udara plastičnim pištoljem po glavi, raskrvarivši mu lice. Nakon toga mu je oteo torbicu i pobegao, dok je plastični pištolj kojim je počinjeno razbojništvo ostao na mestu napada - kaže izvor.

Od zadobijenih udaraca D.Ž. je zadobio povredu vilice a ne isključuje se ni to da se radi o prelomu, dok mu je iz ušiju tekla krv i na kratko je bio bez svesti.

Napadač je prepoznat iako je imao kapuljaču - visok je oko 170 centimetara i izrazito je mršav.

O napadu je obavešteno OJT, policija je obavila uviđaj i u toku je potraga za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading