DA TI SRCE PUKNE! Verenica stradalog momka u Bečićima se PROBUDILA I PITALA ZA NJEGA!

Autor: srbijadanas.com

Hronika

06.08.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Rudinac, teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović, samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu.

RepublikaFoto: facebook.com/Miloš Vukomanović
Snežana Rudinac i Miloš Vukomanović

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Devojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkolenice, natkolenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je devojka na kiseoniku i ne može da komunicira. Snežanu u bolnici redovno posećuju roditelji.

Da podsetimo, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u jednom hotelu, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala E. A.

 

 

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u Opštini Budva, više nije u funkciji.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading