RASVETLJEN ZLOČIN U ŽARKOVU: Ubio Crnogorca, kvario mu POSAO S DROGOM!

Autor:

Hronika

10.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko P. (27) uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz automatskog oružja ubio Savu Stevovića (45), rodom iz Nikšića, ispred zgrade u kojoj je živeo u beogradskom naselju Žarkovu. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da je Stevović usmrćen u ratu za prevlast nad narko-tržištem u opštini Čukarica.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ubica uhapšen u kafiću

Sačekuša

- Stevović je izrešetan 21. juna ove godine dok je sedeo u mini kantrimenu. On se parkirao nedaleko od ulaska u zgradu, kad se iznenada pojavio napadač. On je osuo paljbu na njega iz automobila u pokretu, a potom pobegao ka Vidikovcu. Samo nekoliko minuta posle zločina policija je pronašla zapaljen BMW s lažnim tablicama koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom ubistva - priča naš sagovornik.

Stevović je podlegao povredama na licu mesta, a policija je odmah krenula u potragu za napadačem.

- Reč je o profesionalnoj likvidaciji. Napadač je tačno znao Stevovićeve navike, kao i uobičajeno vreme kad se vraća kući. Ubistvo je do detalja bilo isplanirano, kao i bekstvo s mesta zločina - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Marko P. odranije poznat policiji po krivičnim delima u vezi s narkoticima i oružjem

Prema njegovim rečima, policajci su ubrzo ušli u trag Marku P., koji je završio iza rešetaka.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto zločina

Pao u kafiću

- Osumnjičenom su lisice na ruke stavljene dok je sedeo u jednom kafiću. On je inače odranije poznat policiji po krivičnim delima u vezi s narkoticima i oružjem. Sumnja se da je pripadnik jedne kriminalne grupe sa Čukarice. Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je Stevović ubijen zbog sukoba oko droge, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim zločinom - kaže naš sagovornik.

Inače, ubijeni Savo Stevović robijao je u Švajcarskoj navodno zbog razbojništava i droge. Nedavno je izašao s robije, pa se vratio u Srbiju, gde je takođe imao dosije zbog različitih dela.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading