JOŠ JEDAN POKUŠAJ SILOVANJA U BEOGRADU! Mladić nasrnuo na nju i pocepao joj donji veš, srećom uspela da se odbrani!

Autor: Republika

Hronika

10.08.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Beogradu uhapsila G.N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju. Ono što je zastrašujuće u ovom slučaju jeste činjenica da je momak, koji je pokušao da siluje žensku osobu čiji uzrast nije poznat, veoma mlad. To samo pokazuje porast nasilja među mladima, a pre svega nasilja nad devojčicama i devojkama.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je G.N. u noćnim satima 18. jula ove godine uz upotrebu fizičke snage pokušao da siluje oštećenu tako što joj je pocepao donji veš, ali pošto mu je ona pružila otpor on je pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Najčešće se dešava da silovatelj ponovi delo, imamo stravične primere da i nakon izlaska iz zatvora nastavljaju s delima

Za sada nisu poznati detalji ovog slučaja, kao ni to u kakvim su odnosima nasilnik i žrtva. Budući da je reč o mladom muškarcu, pretpostavka je da je i napadnuta osoba mlađa.

Ovo je još jedan od nebrojeno mnogo slučajeva pokušaja silovanja i na sreću bio je to samo pokušaj, ali vrlo često se u Srbiji dešava da maloletnice prežive horor, zlostavljanje, pravu torturu koja može da traje i po više godina i bivaju obeležene za ceo život kao žrtve tog sramnog čina, što je još strašnije u velikoj većini slučajeva, nasilnici su njima bliski ljudi.

Podaci, koji su poražavajući, pokazuju da samo 11 odsto silovanja izvrši nepoznata osoba, uglavnom su to ženi poznate osobe, članovi uži i šire porodice, prijatelji ili poznanici. Rezultati istraživanja govore i da žene između 15. i 44. godine imaju veće šanse da budu silovane ili da pretrpe nasilje u porodici nego da dobiju rak, malariju ili da učestvuju u saobraćajnoj nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading