VELIKA TRAGEDIJA U ŠLJIVIKU KOD PROKUPLJA: Ćerka gledala kako joj majku ubija grom!

Autor: S. R.

Hronika

23.08.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorica Jevtić (55) iz Niša stradala je na licu mesta kada ju je u šljiviku kraj prokupačkog sela Potočić udario grom. Tom prilikom je lakše povređen njen suprug Radoslav Jevtić (57), koji se nalazio pored nje.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nastradala Gorica Jevtić

Jevtići su sa ćerkom Suzanom i još jednom rođakom brali šljive. Kako svedoči Radoslav, u jednom trenutku naišao je crn oblak.

- Supruga i ja stali smo ispod jedne šljive, a ćerka i rođaka ispod druge. Počela je da pada kiša, ali smo znali da neće dugo, a onda je zagrmelo - priseća se Radoslav, koji je noć proveo u prokupačkoj opštoj bolnici, gde su mu sanirane povrede.

Ono što se dalje dešavalo njemu je nejasno jer se onesvestio. Zadobio je opekotine po vratu i genitalijama. Kada se osvestio, na njegovom vratu nije bilo zlatnog lančića koji je nosio, pa se pretpostavlja da se od toplote istopio! Umesto lanca ostale su opekotine, kao venac. Da nije bilo ćerke, koja je bila nedaleko do njih, ko zna da li bi Radoslav preživeo.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kuća porodice Jevtić

U ovom kraju kažu da ne pamte sličnu tragediju. Radoslavljev rođeni brat, kojeg smo zatekli u dvorištu njihove kuće, tvrdi da nikada nije čuo za nešto slično.

- To su ove nagle vremenske promene i poremećena klima doprineli. Da tako grom pokosi Goricu, i to u sred šljivika, nikada nije bilo. Ovo je strašno. Najteže je njima sada, posebno bratanici jer je sve to gledala - dodaje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading