Sudija za 5.000 evra PRODAVALA PRESUDE

Autor:

Hronika

24.08.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija vranjskog suda M. J., osim što van posla zarađuje kao prostitutka, o čemu je Srpski telegraf već pisao, novac uzima i da bi oslobađala optužene ili im izricala blaže kazne. Ove teške optužbe iznosi njen donedavni ljubavnik, biznismen Z. C. (svi podaci poznati redakciji), koji tvrdi da mu je ona to sama priznala.

Prema rečima Z. C., sudija bludnica mu je otkrila da je imala razrađenu šemu sa tužiocima i advokatima i prihvatala je sve slučajeve, od tuča do saobraćajnih nesreća.

- Svašta mi je ispričala, ali sam se najviše naježio kada mi je rekla da je sredila da dvojica lekara, otorinolaringolog i jedan anesteziolog, čijom je lekarskom greškom umrla petogodišnja devojčica, izbegnu kaznu - priča Z. C.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema njegovim rečima, M. J. je imala dvojicu-trojicu advokata sa kojima je sarađivala i nameštala im poslove kako bi delili novac. Cena za važnije slučajeve bila je 5.000 evra.

- Oni pripreme sve, a ona samo donese oslobađajuću presudu, kaznu od pet-šest meseci ili odredi samo nanogicu. Jedan od tih advokata je Albanac iz Bujanovca - prenosi Z. C. šta mu M. J. ispričala dok su bili u vezi, odnosno dok joj je, kako kaže, služio da od njega muze pare.

Predsednik VSS: Prijaviću je tužiocu

Predsednik Visokog saveta sudstva Dragomir Milojević zgrožen je onim što je iz medija saznao o sudiji vranjskog suda M. J., kao i njenim porno-fotografijama.

- Tražiću njeno i izjašnjenje predsednika suda. Potom ću odlučiti da li ću pisati prijavu disciplinskom tužiocu VSS, a on će odlučiti da li ima elemenata da se pokrene postupak - poručuje Milojević za Srpski telegraf.

Za fotografije M. J. kaže da su nespojive sa funkcijom kojom se ona bavi.

- To nije bilo u redu, ne treba biti nešto mnogo pametan da biste to shvatili. Bez obzira na to što je to privatna stvar - objašnjava Milojević, koji je na čelu tela koje je nadležno da razrešava sudije.

Srpski telegraf je u petak objavio celu priču o tome kako M. J. radi kao prostitutka. Kako smo otkrili, ona bira klijente van Vranja, većinom bogate Albance iz Preševa i okoline, ali i s Kosova. Tarifa za seks je od 300 do 600 evra.

Z. J. napominje i da mu je M. J. poslala poruku nakon što je videla tekst u kom je on jedan od sagovornika.

Tužilaštvo: Mi nismo nadležni

Povodom informacija da se sudija iz Vranja bavi prostitucijom, što baca ozbiljnu sumnju i na presude koje je donela, Srpski telegraf obratio se osnovnom tužilaštvu u Vranju. Od njih nam je, međutim, stigao odgovor da prostitucija predstavlja prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru, te da nije u nadležnosti tužilaštva.

- Ucenjuj, preti, objavljuj me po novinama, a bog nek ti sudi za te grehe. Imaš sina, bog je iznad svih nas - stoji u poruci.

Srpski telegraf je i juče pokušao da stupi u kontakt sa M. J., ali ona nije odgovorila na naše pozive, kao ni predsednik suda u kome radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.