DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KOVINA: Poznata novinarka bila bez svesti, JEDVA JE IZVUKLI IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA

Autor: srbijadanas.com, Republika

Hronika

26.08.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije "Kuća od srca", teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

Denda se nalazila u automobilu "opel" sa još jednom ženom, koja je upravljala kolima, ali i sa mladićem (20) koji je prema nezvaničnim informacijama najverovatnije član porodice kojoj je produkcija gradila kuću.

- Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. "Opel" u kome je sedela na zadnjem sedištu, iz još neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra i prevrnuo se na krov - kaže izvor iz istrage.

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svesti.

- Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do povređene žene, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv - kaže očevidac.

On dodaje da je žena s povredama opasnim po život prevezena u beogradski Urgentni centar.

- Nalazi se na odeljenju intenzivne nege i lekari čine sve da joj spasu život - objasnio je izvor iz istrage i dodao da je žena koja je upravljala automobilom lakše povređena, dok je mladić prošao bez povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading