USVOJITELJ IZ PAKLA SILOVAO ĆERKU ČETIRI GODINE

Autor:

Hronika

27.08.2018

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. S. (50) uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju usvojenu ćerku M. S. (16)! Kako Srpski telegraf saznaje, on je devojčicu u više navrata napastvovao u porodičnoj kući u Novom Kneževcu, a stravičan zločin otkriven je tek nedavno, kada je devojčica konačno smogla snage i svoju mračnu priču ispričala jednoj starijoj poznanici.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pretnje

Kada je čula strahote kroz koje je prošla, žena je uzela devojčicu pod ruku i istog trena se uputila s njom u policiju da prijavi monstruma. Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, kao i mnogo puta ranije, poslednji put monstrum je iskoristio priliku kada su ostali sami i nasrnuo na dete.

- Oko tri sata posle ponoći majka M. S. je odvela kod doktora mlađu ćerkicu, kojoj je iznenada pozlilo. Kada su izašli iz kuće i uputili se ka bolnici, D. S. je ušao kod ćerke u sobu, uzeo je u naručje i odneo u svoju spavaću sobu. Naredio joj je da se skine gola, pa se brutalno iživljavao nad devojčicom - kaže naš sagovornik iz istrage.

Pokušala da se ubije da prekrati muke

Zbog zlostavljanja i maltretiranja koje je trpela u kući, devojčica je u nekoliko navrata pokušala da oduzme sebi život.

- M. S. nije više znala kako da podnese psihičko i fizičko maltretiranje, pa je jednom prilikom popila punu šaku bensedina. Nakon toga, uzela je žilet i isekla se po rukama i nogama - kaže naš sagovornik.

Devojčica ga je preklinjala da stane, ali on se nije obazirao na njene molbe.

- Dozivala je u pomoć. Govorila mu da to ne čini, da joj je on otac i da nijedan tata ne siluje svoje ćerke, ali monstrumu ni to nije bio dovoljan razlog da se zaustavi. Kada je završio, rekao je M. S. da je to njihova tajna i da kao i ranije nikome ne spominje šta se dešavalo između njih - dodaje naš izvor.

Kako objašnjava, D. S. je zlostavljao svoju usvojenu ćerku poslednje četiri godine!

Devojčicu je često D. S. šamarao i tukao, pa je iz straha da je ne prebije pristajala na sve

Pritvor

- Monstrum je devojčicu najpre primoravao da se gola skida pred njim, nakon čega bi je dodirivao po intimnim delovima i samozadovoljavao se. U zavisnosti od raspoloženja, dešavalo se da od M. S. traži da ga oralno zadovoljava, a devojčica je pristajala na sve iz straha da je usvojitelj ne prebije. Zbog toga što je činila nestašluke on ju je često tukao i šamarao - kaže izvor Srpskog telegrafa.

D. S. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana.

Preti mu 12 godina robije

D. S. će odgovarati za obljubu zloupotrebom položaja, za šta je po zakonu zaprećeno do 12 godina zatvora.

- Usvojilac koji zloupotrebom svog položaja ili ovlašćenja izvrši obljubu ili sa njom izjednačen čin sa maloletnikom koji mu je poveren radi učenja, vaspitavanja, staranja ili nege, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina. Ako je delo učinjeno prema detetu, učinilac će se kazniti zatvorom od tri do 12 godina - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading