TRAGEDIJA: Nišlija nastradao dok je uklanjao gnezdo stršljenova

Autor: blic.rs

Hronika

30.08.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija S. S. (78) nastradao je danas oko 17 časova dok je uklanjao gnezdo stršljenova pored jedne vikendice u selu Gabrovac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stršljenovi usmrtili starca?

On je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađen na zemlji pored vikednice bez znakova života ali još nije poznato da li je smrt nastupila usled pada ili usled ujeda stršljenova.

- Sve je počelo tako što je S. S. pozvao vlasnik jedne vikendice nedaleko od manastira da mu pomogne da ukloni gnezdo ovih opasnih insekata koji su se izlegli u neposrednoj blizini kuće jer je navodno imao iskustva u tom poslu. Starac je došao sa merdevinama i počeo da uklanja gnezdo, kada se u jednom trenutku pojavio roj stršljenova koji se pojavio oko vikendice. Vlasnik vikendice se u strahu udaljio tridesetak metara od vikendice, kada je video da S. S. leži na zemlji i da se ne pomera. Pozvao je Hitnu pomoć čija je medicinska ekipa u 17.35 časova obavestila policiju da imaju osobu koja je smrtno stradala i da ima povrede glave - kaže izvor.

U nesrećnom slučaju je obavešteno tužilaštvo, a uzrok smrti pouzdano će se znati tek posle obdukcije.

U blizini vikendice je evidentiran veliki broj stršljenova tako da je posle nesreće bilo veoma teško da se priđe do tela nastradalog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading