A TUĐE UBIO! Milićev napravio DETE u zatvoru!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

30.08.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o prevremenom otpustu Marka Milićeva na slobodu odložena je za 20. septembar jer je sud zatražio dopunu izveštaja njegovog vaspitača u zatvoru Zabela.

RepublikaFoto: Public
Marko Milićev

- Nije u sukobu sa drugim zatvorenicima, poštuje autoritete. Ispunjava radne obaveze, pa mu je proširen krug poseta i omogućene su posete u posebnim uslovima. Dobio je pre 13 meseci dete sa suprugum Nadom. Ipak, njegov proces resocijalizacije nije dovršen. Priznaje krivicu za događaj, ali odbija da detaljnije priča o tome - piše u izveštaju iz zatvora koji je juče pročitan nakon čega je sud zatražio dopunu.

Zamenik javnog tužioca protivio se molbi Milićeva navodeći da je on višestruki povratnik koji je već pet puta osuđivan za razna krivična dela, kao i da nije razjasnio sve okolnosti pod kojima je na Brankovom mostu autom udario Luku Jovanovića, koji je nakon toga preminuo. Prema rečima tužioca, Milićev nije rekao ni šta je bilo sa kantrimenom nakon udesa.

Sledeće ročište zakazano je za 20. septembar, kada treba da stigne dopunjeni izveštaj vaspitača iz Zabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading