SVI STREPELI ZBOG BABE-UBICE: Zvezdarcima laknulo nakon hapšenja Stojanke Stojanović (79)

Autor: Republika

Hronika

05.09.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Stojanka Stojanović (79), uhapšene zbog sumnje da je u nedelju u naselju Zvezdara ubila Zorana Trifunovića (59), vlasnika preduzeća "Sava invest", s kojim je bila u sukobu oko imovine, kažu da je ona bila u svađi sa većinom komšija.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Stojanović ubila investitora

- Sa svima je bila u nekom sporu, stalno je prijavljivala sve ljude policiji, komunalnoj policiji, inspekciji. Kada je komšinici umro muž, a rodbina počela da dolazi da izjavi saučešće, ona ih je prijavila zbog preglasne muzike?! Znala je sve šta se dešava u kraju i svi su strepeli od nje - rekao nam je jedan od njenih komšija iz Ulice Olge Jovanović, koji je želeo da ostane anoniman.

S druge strane, ubijeni Trifunović je imao prijavljen boravak na dve adrese u Beogradu, ali su obe fiktivne. Slično je i sa njegovim preduzećem "Sava invest". Sudeći po prepunom poštanskom sandučetu, Trifunović mesecima pre smrti nije obišao svoju firmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bg

06.09.2018 06:47

Strepeli su od investitora stanari ne od ove zene. Sta bi ste vi radili da hoce neko da srusi kucu gde godinama zivite..ocevina?? Da nije ona jaaa bi ga ubio!!! Kad nemamo sudstvo onda MORA ovako.