VOĐA "ŠKALJARACA" PAO NAOČIGLED POZNATE SRPSKE MANEKENKE: Šokantni detalji hapšenja u Antaliji

Autor: mediji, Republika

Hronika

12.09.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotoranin Jovica Vukotić (38), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", uhapšen je u turskom letovalištu Antalija u društvu svoje nevenčane supruge, srpske manekenke Dejane Živković (26), saznaje Kurir!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Vukotić i Živkovićeva duže od mesec dana živeli su u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom letovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno.

Ćerka ambasadora

Dejana Živković, inače ćerka ambasadora Srbije u Kongu Radomira Živkovića, koja je poznata i po ljubavnoj vezi koju je imala sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom, sa Vukotićem je bila u vezi i tokom 2014, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Aug 28, 2018 at 1:52pm PDT

- Jovica je uhapšen u nedelju, kada je sa nevečanom suprugom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu "škaljaraca", za kojim je Grčka raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani makedonski pasoš. Naočigled srpske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor - pišu beogradski mediji.

Kako otkriva sagovornik, u poslednjih nekoliko meseci vođa "škaljarskog klana" i manekenka zajedno boravili u Španiji, Ukrajini i Poljskoj.

- On je putovao sa makedonskim pasošem, u kom je bilo upisano drugo ime, ali stavljena njegova fotografija, dok je Dejana koristila svoj pasoš. Upravo je zbog ovog pasoša protiv njega pokrenut postupak pred Drugim osnovnim tužilaštvom, u koje je juče, uz jake mere obezbeđenja pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, doveden na saslušanje - otkriva naš sagovornik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#forever ☀️? #WeHo #Cali #La

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Jun 27, 2018 at 8:58am PDT

Kotoranin je, podsetimo, posle hapšenja u nedelju, u ponedeljak u večernjim satima deportovan u Srbiju. U policijskom pritvoru bio je do danas, kada mu je na predlog tužilaštva zbog falsifikovanja pasoša određen pritvor do 30 dana.

Specijalni let

Specijalci naoružani dugim cevima, sa fantomkama na glavama, dovezli su ga u zgradu u Katanićevoj ulici na Vračaru na saslušanje. Tokom privođenja je vođi "škaljarskog klana" iz bezbednosnih razloga na glavu stavljena fantomka.

- Vukotić iz Antalije u Srbiju nije prebačen komercijalnim čarterom, već specijalnim letom na kom je on bio jedini putnik, a društvo su mu pravili specijalci. Tokom čitavog leta nije mu skidan povez sa očiju, a putovao je u šorcu i japankama, obučen onako kako je i uhapšen. Turska policija mu je pre proterivanja omogućila da ponese nešto garderobe, pa se presvukao tek pošto je priveden u srpski MUP - otkriva izvor upućen u istragu.

Delimično priznao krivicu

RepublikaFoto: pixabay.com

Na aerodromu "Nikola Tesla" predat je u ruke antiterorističkoj jedinici, čiji su pripadnici budno motrili na njega.

- Mere obezbeđenja kakve je Vukotić imao do sada nisu viđene. Isti tretman biće nastavljen i u posebnoj pritvorskoj jedinici. Specijalci pod maskama od njega se nisu odvajali ni na trenutak, čak ni dok je bio u policijskom pritvoru - otkriva sagovornik.

Saslušanje u tužilaštvu, inače, trajalo je do kasnih popodnevnih sati.

- Vukotić je delimično priznao krivično delo, rekao je da je koristio falsifikovani makedonski pasoš, ali samo u inostranstvu - kaže sagovornik upućen u istragu.

Sporni pasoš, kako navodi, pronađen je u kući u kojoj su Vukotić i Dejana Živković boravili u turskom letovalištu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading