ŠTRABAG: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

14.09.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Štrabag doo izrazila je danas žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu ˝Beograd na vodi˝.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Radnici koji su na gradilištu izgubili život, su u potpunosti bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.

Okolnosti ukazuju na to, da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mere zaštite na svim pozicijama gradilišta. 

Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvideti, niti sprečiti merama zaštite, navode u kompaniji.

- Strabag doo, kao društveno odgovorna kompanija, vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim delatnostima, a Štrabag će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbedni - navodi se u saopštenju.

Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika. Oni su pali sa "Štrabagove" zgrade, a poziv je upućen Hitnoj pomoći u 9.42 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Lela

14.09.2018 12:30

Strasno, mladi zivoti se izgubise u trenutku nepaznje.

Mirko

14.09.2018 12:32

i pored svih mera bezbednosti tesko je predvideti nesrecne slucajeve. Iskreno saucesce porodicama nastradalih.

Maja

14.09.2018 12:41

Saučešće porodicama stradalih, nažalost nesreće se dešavaju.

rade

14.09.2018 12:54

Velika tragedija.Saučešće porodicama nastradalih.