KOBNA EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Preminuo čovek koji je zadobio opekotine po celom telu

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

19.09.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon višesatne brobe lekara da mu spasu život, preminuo muškarac koji je zadobio opekotine po celom telu u eksploziji u stanu u Novom Sadu.

Foto: Ilustracija

G.Š. (40) povređen je prilikom eksplozije koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u ulici Petra Drapšina broj 49 u Novom Sadu. Zadobio je opekotine na 90 odsto tela.

Kako se saznaje, on je i pored velikog truda lekara da mu spasu život podlegao ranama zadobijenim tokom požara. Njegova supruga, A.K. koja je takođe povređena, premeštena je na Odeljenje plastične hirurgije i dobrog je opšteg stanja. Ona je u požaru zadobila lakše povrede ruke u vidu opekotina. 

Njihova trinaestogodišnja ćerka i dalje je u Dečijoj bolnici gde je dospela zbog prekomerne izloženosti dimu tokom požara. Lekari kažu da je zadržana radi dalje dijagnostike te da je utvrđeno da je preživela psihičku, a ne fizičku traumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading