Sedeli u kafiću sa pancirima i naoružani do zuba, policija SPREČILA POKOLJ!

Autor: Republika

Hronika

19.09.2018

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Paćin (26) i Dejan Mirković (30), uhapšeni su zbog sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Njih dvojica su juče sedeli u bašti jednog ugostiteljskog objekta, kada su naišli pripadnici Intervente jedinice, koji su prilikom pregleda Milana, koji je ispod odeće nosio pancir, pronašli pištolj sa metkom u cevi i još sedam metaka u okviru.

U torbici Dejanovoj pronađen je još jedan pištolj sa metkom u okviru.

Prema nezvaničnim informacija, njih dvojica imali su nameru da "uđu u sukob sa nekim", ali za sada ne žele da pričaju o tome.

Prilikom pregleda vozila, Pažin je pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo sustigla, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku. Inače, Milan Pažin je od ranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading