DOKAZI IZ NEMAČKE ZA UBISTVO JELENE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Nenad Brezo, koji je za Srpski telegraf ekskluzivno otkrio da iza ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) stoje menadžer iz Austrije i dve poznate srpske pevačice, sve dokaze o svojim saznanjima dostavio je policiji.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

On smatra da je Jelena likvidirana iz osvete jer Marjanović nije želeo da sarađuje s njene dve koleginice i tvrdi da Zoran nema nikakve veze sa svirepim zločinom.

Brezo: Jelena oteta dok je trčala, ubijena kod Zemun Polja, a telo je potom ostavljeno u kanalu

Saslušanje

Brezo je nove dokaze dobio od izvora iz nemačke policije s kojima je blisko sarađivao tokom višegodišnje karijere obaveštajca.

MENADŽER BLIZAK S MAFIJOM

Nenad Brezo kaže da je menadžer iz Austrije dobro poznat policiji u toj zemlji, ali i policijama u Nemačkoj i Švajcarskoj.

- U pitanju je čovek koji je povezan s mafijom koja deluje u svim državama bivše Jugoslavije. Takođe, blizak je i sa mnogim poznatim srpskim političarima - dodaje Brezo.

- Policija će proveriti sve dokaze do kojih su istražitelji došli. Ništa se ne prepušta slučaju, ukoliko bude potrebno, na saslušanje će biti pozvani menadžer i dve pevačice.

Takođe, nakon što svi navodi budu provereni, policija i tužilaštvo će doneti odluku o tome da li će eventualno doći do proširenja istrage - priča naš sagovornik.

Obaveštajac Nenad Brezo kaže da ga je posle teksta objavljenog u Srpskom telegrafu u kojem je izneo šokantne detalje o zločinu koji je potresao javnost Srbije, pozvalo nekoliko prijatelja, među kojima i jedan obaveštajac iz Slovačke.

Osveta

- Zvali su me i prijatelji iz Nemačke i Austrije i svi su mi rekli da vodim računa o sebi i svom životu, i da se čuvam - kaže Brezo.

10 meseci Marjanović proveo u pritvoru

Podsetimo, bivši obaveštajac Brezo tvrdi da je Marjanovićeva oteta na nasipu dok je trčala, a potom ubijena kod Zemun Polja, nakon čega je njeno telo ostavljeno u kanalu u Borči. Kako je dodao, iza zločina ne stoji Zoran Marjanović (40), Jelenin suprug, već dve pevačice i menadžer koji su mu se osvetili jer nije želeo da snimi besplatan CD ženinim koleginicama. Brezo je naglasio da za sve navode koje je izneo ima i materijalne dokaze.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading