Sin ubijenog advokata strahuje za život, na ulici se OSVRĆE ZA SOBOM!

Autor: Alo!

Hronika

26.09.2018

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Ognjanović (26), sin ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), strahuje za svoj život jer je jedini neposredni svedok likvidacije.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Petar Ognjanović i Sanja Papić

On je policiji rekao da nije prepoznao napadača, sa kojim se gledao oči u oči, ali je ipak oprezan u kretanju.

- Petar je nastavio da radi kao advokatski pripravnik u očevoj kancelariji i da odlazi na suđenja. Još je u šoku zbog svega, ali ne želi da se meša u rad istražnih organa. Istakao je da ih treba pustiti da  rade svoj posao i da nađu ubicu njegovog oca - kaže dobro upućen izvor Alo!.

Zbog takvog stava naišao je na negodovanje svog okruženja, koje smatra da je Petar Ognjanović u opasnosti i da mu je posle očevog ubistva, stavljena meta na glavu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

- Neki su mu otvoreno rekli da ubica njegovog oca nikada neće biti pronađen, donekle i zbog njegovog stava "da policiju i tužilaštvo treba pustiti da sami rade" - navodi izvor.

Advokat Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije i član Borda svetske policijske asocijacije, ubeđen je da ubica Dragoslava Miše Ognjanovića nikada neće biti pronađen.

- Ako policija ni posle dva meseca nema nikakav trag, onda su male šanse da ubica ikada bude otkriven! Ubistvo je počinio pravi profesionalac, koji za sobom nije ostavio tragove. Mogao je da dođe iz regiona, a oružje je odmah uništeno. Jedino može da ga otkrije DNK na mestu ubistva, ali to je malo verovatno. Policija zasad nema podatke ni ko je naručilac, ni ko su organizato i izvršilac - naglašava Nikolić.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Marko Nicović

On ističe da Mišin sin Petar ne treba da se plaši jer on nije ni bio meta napada.

- Ubica bi ga usmrtio na licu mesta da je to hteo! On je imao zadatak samo da ubije Mišu, ali ne i njegovog sina. Ubice ga se ne plaše, a Petar Ognjanović je za policiju neupotrebljiv - ističe bivši načelnik beogradske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading