HOROR KRAJ BEČMENA: VOZAČU U SUDARU OTKINUTO POLA GLAVE

Autor:

Hronika

28.09.2018

03:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Nenić (50), radnik firme "Ineks plus", poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici od Obrenovca ka Bečmenu. Nesreća se dogodila juče oko 13 sati, kad je Nenić iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad sitroenom berling, zakucao se u bankinu i prevrnuo. U sudaru je lakše povređen i kolega nastradalog Milisav Minčić (45).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, Nenić se sitroenom kretao iz pravca Bečmena ka Progaru i Bojčinskoj šumi kad je došlo do tragedije.

Bez pojasa

- S obzirom na to da svedoka ove nesreće nije bilo, pretpostavlja se da je vozač iznenada prešao u suprotnu traku. Automobil je tada zakačio bankinu i odbio se, dok je nesrećni čovek pokušavao da ispravi volan i vrati se u svoju traku - kaže naš izvor.

Vozač ispao iz automobila koji je potom prešao preko njega. Nenić ležao na ulici u lokvi krvi

Kako dodaje, od siline udarca sitroen je počeo da se prevrće po asfaltu.

- Vozač koji najverovatnije nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz automobila. Vozilo je potom prešlo preko njega, a onda sletelo u jarak i završilo na točkovima. Vozač kamiona koji je tim putem prošao nekoliko trenutaka nakon stravične nesreće zaustavio je vozilo i pozvao Hitnu pomoć - dodaje naš izvor.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Po dolasku na lice mesta lekari su zatekli stravičan prizor.

Van opasnosti

- Nesrećni čovek je ležao na putu, glava mu je bila u potpunosti smrskana, a krvi je bilo na sve strane! Lim automobila otkinuo mu je delove nosa, brade i lica, koji su bili razbacani po putu. Nažalost, doktori su mogli samo da konstatuju smrt - kaže naš sagovornik.

Uzrok neprilagođena brzina?

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, nakon čega će biti poznati detalji ove stravične nesreće.

- Pretpostavljamo da je uzrok nesreće neprilagođena brzina i da je vozač zbog toga izgubio kontrolu u blagoj krivini. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je Neniću eventualno pozlilo - navodi naš izvor.

Suvozač iz sitroena Milisav Minčić je nakon nesreće kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

- Milisav je imao mnogo sreće! Udes je bio toliko stravičan da je on pukom srećom prošao samo s lakšim povredama koje su sanirane. Njegovo stanje je trenutno stabilno i nalazi se van životne opasnosti - kaže naš sagovornik.

SMRT NA PUTU

APRIL 2018. Aleksandar Zlatić (48) poginuo je kad je motorom sleteo s puta i zakucao se u banderu. Njegova glava nađena na banderi
AVGUST 2017. Nikola P. (62) stradao u sudaru u Smederevu, telo je od siline udarca ispalo iz vozila i prevrtalo se po putu
DECEMBAR 2016. Milica R. (20) poginula je kad je na nju u Čurugu naleteo automobil i odbacio je 25 metara dalje
DECEMBAR 2016. Milica R. (20) poginula je kad je na nju u Čurugu naleteo automobil i odbacio je 25 metara dalje
OKTOBAR 2016. R. A. (50) nastradao kad je na automobil u kojem je bio naleteo voz. Njegovo telo ispalo iz vozila

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading