DETALJI OKRŠAJA KOD ĐERMA: Vođu navijača "grobara" tukli ciglama, pa upucali, DEVOJKA SVE GLEDALA!

Autor: Republika

Hronika

30.09.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vođa navijačke grupe "Alkatraz" Marko Isaković (30) povređen je danas u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu dok je bio u društvu devojke.

Foto: facebook.com/Marko Isaković
Marko Isaković

Marko Isaković (30) iz Beograda, nekadašnji vođa navijačke grupe "alkatraz", ranjen je danas hicima iz pištolja u noge u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Kako saznajemo, zasad nepoznati napadači su u Isakovića pucali oko 13 časova, a sumnja se da su ga neposredno pre toga pretukli ciglama.

Presreli ga na ulici

- Drama je počela u Ulici Dimitrija Tucovića, gde su nepoznate osobe nasrnule na bivšeg vođu navijača Partizana. Nakon što su ga pretukli, neko od njih je potegao oružje i ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu, pogodivši ga u noge. Tako ranjen i krvav, Isaković je uspeo da pobegne u obližnju Ulicu Marka Oreškovića, gde je ušao u svoj automobil i odvezao se u bolnicu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini mesta obračuna - navodi izvor iz istrage i dodaje da je ranjeni, navodno, bio u društvu ženske osobe, koja je policiji ispričala šta se dogodilo.

Isaković nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije da li sumnja ko bi mogao da ga napadne.

Komšije iz ulice u kojoj je ranjen Isaković kažu da su bili zapanjeni kada su videli policijske automobile ispred svojih kuća.

Policija uznemirila komšije

- Bio sam u svom stanu u tom periodu i nisam ništa čuo. Ipak, ovo je prometni deo grada i teško je čuti bilo šta osim saobraćaja. Videvši policijska vozila parkirana ispred kuće, odmah sam izašao da proverim šta se dešava. Tada sam saznao da je neki mladić upucan u noge - kaže žitelj Zvezdare.

Ranjeni Isaković poznat je policiji i ranije je bio hapšen. On se sumnjičio da je 22. oktobra 2011. godine na Novom Beogradu bio saučesnik u ubistvu Ivana Perovića (20), navijača grupe "Zabranjeni". Međutim, on je kasnije pred sudom oslobođen te optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading