NOVI DETALJI ISTRAGE ZLOČINA! CRNOGORCI TVRDE: Vođa "kavčana" ubio advokata Ognjanovića?

Autor:

Hronika

01.10.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Kašćelan, vođa "kavačkog klana", organizovao je ubistvo poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, prenosi crnogorski list Dan.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ubijeni Dragoslav Ognjanović

Kako navode, pozivajući se na informacije iz srpske policije i tužilaštva, Kašćelan je naredio likvidaciju jer je Ognjanović zastupao Igora Vukotića, vođu suprotstavljenog "škaljarskog klana", s kojim je godinama u ratu. Obračun u kojem su glavama platili članovi oba crnogorska klana počeo je 2014. nakon nestanka 300 kilograma kokaina u Španiji.

- Iz srpske policije navode da se radi o operativnim saznanjima koja treba potkrepiti materijalnim dokazima. Upravo zbog toga protiv Kašćelana zvanično nije podneta krivična prijava, već se još ispituju navodi o njegovoj umešanosti u likvidaciju Ognjanovića. Srpske bezbednosne službe potražuju Kašćelana kako bi ga saslušale na ove okolnosti - prenosi Dan.

Sumnja se da je Slobodan Kašćelan organizovao atentat na advokata jer je zastupao vođu "škaljarskog klana"

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović ubijen je 28. jula ove godine ispred zgrade u kojoj je živeo u Beogradu. Napadač je ispalio više hitaca u advokata dok je bio sa sinom Petrom (26). Ubica je, prema rečima očevidaca, bio obučen u crno i nosio je kačket, a pobegao je okolnim ulicama, gde ga je saučesnik čekao u vozilu.

RepublikaFoto: www.facebook.com/mafija ne prasta
Slobodan Kašćelan je prvi s desne strane

Kako smo ranije pisali, Ognjanović je podlegao povredama u sinovljevom naručju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading