KOLAPS: Lančani sudar na Brankovom mostu, DVE OSOBE POVREĐENE!

Autor: Tanjug

Hronika

01.10.2018

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće gužve ovog jutra beleže se na Brankovom mostu zbog lančanog sudara koji se dogodio između tri vozila u levoj traci, u kojem su dve osobe povređene, javljaju iz "Beogradskog" taksija.

RepublikaFoto: ST/M. LESKOVAC
Foto: Ilustracija

- Lančani sudar između tri putnička motorna vozila dogodio se na Brankovom mostu, u kojem su dve osobe povređene - potvrdili su iz MUP-a.

Kako beogradski taksisti javljaju, pored velike gužve na Brankovom mostu, veliki broj vozila nalazi se i na drugim beogradskim mostovima - most Gazela, u oba pravca i Pančevački most, u smeru ka gradu, kao i na Autokomandi, spuštanje na auto-put - rekli su beogradski taksisti.

Takođe, nešto više vozila zatiče se i na kružnom toku Slavija, Bulevaru Mihaila pupina sve od TC "Ušce", trgu Nikole Pašića i kod Beogradskoj sajma.

Delovi grada koji su bez većih zadržavanja ovog jutra su Bogoslovija, kružni tok Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića i Jurija Gagarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading