VOJISLAV BAJIĆ KOJI JE PRIJAVIO KOSTIĆA U PANICI: Plašim se da me je Darko zarazio HIV-om!

Autor: B. K.

Hronika

03.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Plašim se da me je Darko Kostić zarazio HIV! Proživljavam pakao do petka, kada ću konačno moći da uradim test - kaže za Srpski telegraf Vojislav B. (24), mladić koji je u subotu prijavio modnog kreatora da ga je silovao i davio, a potom ga optužio jer nije koristio zaštitu!

 

 

Vojislav B. kaže da je trenutno u veoma teškom psihofizičkom stanju.

- Dani su mi kao godine, ne mogu da dočekam da uradim test. Darko me je ubeđivao da je zdrav i da nema nikakvih bolesti, ali prijatelji koji su uz mene i koji poznaju i Kostića tvrde suprotno. Ukoliko se ispostavi da me je zarazio, pokrenuću privatnu tužbu protiv njega - kaže Vojislav B.

Kostić je juče izjavio da nije silovao Vojislava, koji preko njega želi medijsku pažnju. Mladić navodi da ni u jednom trenutku nije želeo da pravi žrtvu od sebe.

 

 

- Pristao sam na seksualni odnos s njim, ali se to pretvorilo u pakao - kaže Vojislav B.

- Ja u početku nisam znao ni kod koga idem, već su me privukle fotografije koje mi je poslao. Udario me je adrenalin i otišao sam, a tek kada je otvorio vrata, shvatio sam o kome se radi. Pokušao sam da pobegnem, ali me je on ubeđivao da je normalan i da novinari žele da ga linčuju. Tada sam pristao na odnos i zažalio! Bio je nasilan, a kada smo završili, video sam da nije stavio kondom koji sam mu dao - navodi mladić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading