(FOTO) Penzionerka koja je na Zvezdari ubila investitora "DOBILA ULICU"?!

Autor: blic.rs

Hronika

07.10.2018

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulična tabla sa imenom Olge Jovanović na Zvezdari osvanula je prelepljena napisom "Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović", a nedaleko odatle je ispisan i grafit podrške. Stojanka Coka Stojanović (69) je penzionerka iz te ulice uhapšena početkom septembra zbog hladnokrvnog ubistva investitora Zorana Trifunovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Coka Stojanović

Društvenim mrežama proširile su se fotografije na kojima se vidi kako je ime Ulice Olge Jovanović, gde je stanovala penzionerka-ubica, prelepljeno novim nazivom: "Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović". Ko joj je samoincijativno "dodelio ulicu" nije poznato. Nedaleko odatle ispisan je i grafit podrške.

Među korisnicima društvenih mreža ima i onih koji je podržavaju, pa čak i veličaju kao "heroja svih žrtava investitorskih prevara i malverzacija".

 

Međutim, podsećamo da je Stojanka Coka Stojanović priznala da je sinovljenim pištoljem ubila investitora Zorana Trifunovića u blizini njegove kancelarije u Bulevaru kralja Aleksandra, nakon čega joj je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana. Penzionerka je kobnog jutra presrela investitora na ulici i nakon razgovora od samo par sekundi izvukla pištolj i u njega ispalila nekoliko metaka. Trifunović je na mestu pao mrtav, a ona je samo produžila dalje ka svojoj kući. Ubrzo je policija pokucala na njena vrata, a onda se pravila da spava i da ne zna o čemu se radi. Tokom pretresa njene kuće, policija je pronašla pištolj, a nju privela. Iako je na saslušanju u policiji priznala da je ubila Trifunovića jer ju je ucenjivao da mu proda plac na kom se nalazi njena kuća, na saslušanju u tužilaštvu branila se ćutanjem.

Ubijeni investitor Zoran Trifunović rodom je iz Jagodine, ali je godinama živeo na Voždovcu. U Bulevaru kralja Aleksandra imao je kancelariju ka kojoj je krenuo kada je hladnokrvno ubijen. O njemu se pre 10 godina pisalo nakon što ga je jedna porodica sa Zvezdare optužila da je poslao batinaše u njihovu kuću da bi ih izbacili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading