DVA BRUTALNA ZLOČINA POTRESLA SRBIJU! Pucao čoveku u čelo jer ga je vukao za uši

Autor:

Hronika

08.10.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva brutalna zločina u jednom danu potresla su javnost Srbije! U razmaku od samo nekoliko sati Živoslav S. (70), kako se sumnja, hicem iz pištolja ubio je Dančeta Pajkića (51) u Češljevoj Bari kod Velikog Gradišta, dok je Mirsad L. (67) posle kraće svađe u Novom Sadu gurnuo komšiju Stojana K. (70), koji je pao, udario glavom o beton i preminuo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, prvom zločinu prethodila je žestoka svađa, a potom i fizičko nasilje u jednoj lokalnoj kafani, nakon čega je nasilnik otišao po pištolj.
Vratio se s pištoljem

- Prema dosadašnjim informacijama, Živoslav S. i Danče Pajkić sedeli su u jednoj kafani i pili. U jednom trenutku, Pajkić je, kako se sumnja, nasrnuo na Živoslava S. i maltretirao ga pred svima. On ga je navodno vukao za uši i udarao po glavi, što je ovog razbesnelo - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako dodaje, Živoslav S. je iznenada izašao iz kafane, ali se ubrzo vratio naoružan.

- On je, kako se pretpostavlja, otišao do svoje kuće, odakle je uzeo pištolj. Potom se vratio kako bi se osvetio za maltretiranje. Odjednom je uleteo u kafanu i ispalio dva hica u vazduh. Onda je, kako se sumnja, prišao Pajkiću, prislonio mu pištolj na čelo i povukao oroz - kaže izvor Srpskog telegrafa.
Prema njegovim rečima, ranjeni Pajkić podlegao je povredama na licu mesta.

Pozvao policiju

- Policija je odmah krenula u potragu za napadačem, kojem su ubrzo stavljene lisice na ruke. Kod Živoslava S. pronađen je pištolj, za koji navodno nije imao dozvolu - priča naš sagovornik.

Istog dana još jedan muškarac svađu je platio glavom.

- Mirsad L. i Stojan K. odranije su bili u sukobu, pa su se kobne večeri posvađali na uglu Primorske i Povrtarske ulice. U jednom trenutku Mirsad L. je odgurnuo komšiju, koji je pao i umro. Policiju je pozvao osumnjičeni, koji se mirno predao, a telo nastradalog pronađeno je u lokvi krvi - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading