Šok! Sud ukinuo potvrdu optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Autor: blic.rs

Hronika

08.10.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

To znači da nije ukinuta optužnica tužilaštva protiv Marjanovića već rešenje suda kojim je ona potvrđena.

Usvajanjem žalbi branilaca Zorana Marjanovića, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice od 3. avgusta i predmet uputio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, precizirala je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.


- Po oceni Apleacionog suda prvostepeno rešenje je doneto uz bitne povrede odredbi krivičnog postupka, jer su razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja potpuno nejasne i u znatnoj meri protirečne zbog čega se činjenični I pravni zaključci prvostepenog suda za sada ne mogu ispitati, pa se ukidanje pokazalo kao nužno - navela je Piljić.
RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Marjanović je optužen za svirepo ubistvo suruge Jelene 2. aprila 2016. godine i tereti se za krivično delo teško ubistvo.


Njemu je Apelacioni sud u Beogradu u junu ukinuo pritvor u kojem je bio devet meseci, pošto je uhapšen tek u septembru prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading