Horor u beogradskom naselju Krnjača: Našli je mrtvu u fotelji, požar izazvalo kandilo

Autor: B. K.

Hronika

12.10.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanija M. (86) izgorela je u požaru koji se dogodio u sredu oko 16.30 u kući u kojoj je starica živela. Tragedija se dogodila u blizini Pančevačkog mosta, u Ulici Zage Malivuk u Krnjači, a kako Srpski telegraf saznaje, požar je najverovatnije izazvalo kandilo!

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

- U trenutku izbijanja požara njen sin je bio u susednoj kući kod devojke. Čim je primetio dim, istrčao je na ulicu i odmah alarmirao komšije da pozovu vatrogasce. Požar je u roku od nekoliko minuta ugašen, ali nesrećnoj starici nije bilo spasa. Njeno ugljenisano telo nađeno je u fotelji u dnevnoj sobi - kaže naš izvor iz istrage.

Komšije kažu da je Stefanija bila izuzetno pobožna.

- Sumnja se da je kandilo, koje je uvek gorelo u njihovom domu, izazvalo požar. S obzirom na to da joj je telo zatečeno na fotelji, verovatno je zadremala, dim je ošamutio i nije mogla da se spase iako je bila veoma pokretna - navode komšije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading