Pristala da uđe u kola monstruma jer je muž njene koleginice, a onda je usledio pakao!

Autor: informer.rs

Hronika

13.10.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan T. (47) iz Pojata kod Ćićevca uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je 10. oktobra, u rano jutro, zverski pretukao i silovao Lj. K. (37), koleginicu svoje žene! Monstrum joj je najpre ponudio prevoz, pa joj je žicom vezao ruke na leđima, a zatim se iživljavao nad njom na jednoj livadi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Žrtva odmah prijavila monstruma/Foto: Ilustracija

Na kraju joj je zapretio da će je ubiti ako nekom kaže šta joj je uradio, ali hrabra žena ga je ipak prijavila policiji i monstrum je priveden.

Izvor iz istrage kaže da se jezivo zlostavljanje dogodilo u sredu, oko 7.30.

- Osumnjičeni je tog jutra dovezao svoju suprugu na posao u jednu firmu kod Ćićevca, a zatim je ponudio ženinoj koleginici Lj. K., koja je upravo bila završila posao u trećoj smeni, da je poveze kući. Nesrećna žena ga je prepoznala kao muža svoje koleginice, pa je prihvatila ponudu za prevoz, ne sluteći kakav joj pakao sledi - priča izvor.

Na pola puta, Dejan je iznenada skrenuo u šumarak i tad je Lj. K. postalo jasno da će je ovaj napastvovati.

- Počela je da se brani, pokušala je i da pobegne, ali Dejan ju je lako savladao jer je mnogo jači od nje. Krvnički ju je izudarao, pa je uzeo neku žicu i vezao joj ruke na leđima, a zatim ju je silovao na malom proplanku, pored auta. Kad je završio sa torturom, zapretio joj je da će je ubiti ako nekom bude rekla šta joj je uradio - navodi sagovornik.

Nesrećna žena se nekako dovukla do kuće. Posle kraćeg razmišljanja šta da radi, odlučila je da ipak prijavi monstruma.

- Pozvala je policiju, sve im ispričala, a zatim je otišla na lekarski pregled. Doktori su zbog povreda na genitalijama konstatovali da je bila seksualno zlostavljana i to je bilo dovoljno da se manijak privede - objasnio je sagovornik.

Dejan je istog dana lociran i uhapšen, a po nalogu tužilaštva, u narednom periodu će se uraditi i veštačenja bioloških tragova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje u Kruševac, uz krivičnu prijavu za silovanje. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredio mu je pritvor do 30 dana po dva osnova - da bi se sprečio da utiče na žrtvu i zbog uznemiravanja javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading