(18+) EKSKLUZIVNO: Procurela nova fotografija mrtve Jelene Marjanović

Autor:

Hronika

15.10.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova potresna fotografija ubijene pevačice Jelene Marjanović, podseća nas na svirepo ubistvo koje je potreslo celu Srbiju, a koje još uvek nije dobilo epilog.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fotografija ubijene pevačice

Podsetimo, nasip, dužine 1.800 metara, temeljno je pretražen, a prvo što su istražitelji ugledali bio je njen mobilni telefon, i to u 3 ujutru, ubrzo nakon što je započeta potraga za nestalom pevačicom. U toku dana, takođe trećeg aprila, oko 13 sati, u kanalu podno nasipa pronađeno je i telo nesrećne žene.

Zbog istrage, forenzičari su fotografisali sve što su tog momenta zatekli na mestu za koje se isprva posumnjalo da je mesto zločina.

Među predmetima koje su ugledali bili su Jelenina patika, šnala, tragovi krvi nedaleko od mesta na kom je bespomično ležala, kao i garderoba koju je tog dana nosila.

Glavni osumnjičeni za ubistvo je njen suprug Zoran Marjanović, koji je pušten da se brani sa slobode 12. jula ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Valentina

15.10.2018 12:52

Neka je stid i sramota svih koji su svojim neznanjem i nesposobnošću ili korumpiranošću doveli do toga da ovaj slučaj još nije rešen.Toliko je sve očigledno da bi i malo dete složilo kockice.Mnogo mi je žao,bila je divna žena.Lepotica živela sa zverima.

Odgovori 31 0
Sladjana

15.10.2018 15:51

Ovako se ni mrtva zivotinja ne baca..., a kamoli majka necijeg deteta, unuceta, sestre, bratanice, kumceta...?

Odgovori 27 0