(FOTO) Devojka prijavljena zbog seksa sa maloletnikom - Dečak: Gurala mi je ruke u džepove, pa terala na seks!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

16.10.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Dimitrijević (21) osumnjičena je za seksualno zlostavljanje svog maloletnog komšije S. D. (14) u selu Jabučje kod Lajkovca. Ni njena ni njegova porodica ne spore da je odnosa između Nataše i dečaka bilo, ali to je jedina stvar oko koje se svi slažu.

Foto: e-stock/A. BAČLIJA
Nataša Dimitrijević

- Kod nas je običaj da se momci žene sa 13, 14 godina, a ako je htela svog sina da oženi, treba to da kaže, a ne da izmišlja da je naša Nataša njega silovala - brani Žarko Dimitrijević svoju ćerku, koja iza sebe već ima dva braka i iz njih dvoje dece.

Ona ne spori da je imala seks sa S. D. (14), ali ima drugačije viđenje tog događaja.

- On je dolazio kod nas u kuću, igrali smo često karte. Muvao me je i eto. Spavali smo jednom, dva puta, a više puta smo se mazili - kaže Nataša za naš list.

Dečak S. je učenik osmog razreda osnovne škole u Jabučju, ali zbog ove afere već desetak dana ne ide na nastavu. Sutra bi trebalo da poseti i psihologa u Centru za socijalni rad u Valjevu.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
ZAVELA MI JE DETE: Nenad Dimitrijević sa sinom

- Ona ma je spopadala, stavljala mi ruke u džepove. Kada sam je pitao šta radi, izvinila se i prestala. Posle je ponovo počela i mi smo spavali. To se dešavalo od juna, a vodili smo ljubav po nekoliko puta nedeljno. Nisam znao šta da radim, a onda nas je i majka uhvatila. Ležali smo u krevetu kada je Nataša videla moju majku, uzviknula: "Evo ti majke" i pobegla. Onda su moji sve prijavili policiji - priča dečak.

Ima dvoje dece, a juri dečake

Njegov otac Nenad ne može da sakrije ogorčenje i brigu za mlađeg sina.

- Ja se ceo život trudim da oba sina izvedem na pravi put. On je još bio dete, nije imao ni punih 14 godina, a ona ga je spopala. Najgore je što ga je nagovarala da pobegnu zajedno i iznajme neki stan, a on ide u osmi razred i treba da završi školu. Šta će ona svršena žena sa dvoje dece sa dečakom? - kaže ogorčeni Nenad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading