BRAT UBIJENE UDARIO OPTUŽENOG: Suđenje Siniši (51) koji je pred decom zaklao ženu Biljanu (31)!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

17.10.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Biljana Mijatović i Siniša Radovančev, ubijena i ubica

Bojan Mijatović (31), rođeni brat brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva, juče je Višem sudu u Pančevu nokautirao zeta Sinišu Radovančeva (51), koji je optužen za zločin. Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste. 

Biljana je preminula na licu mesta, a krvoproliće se događalo dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega mesec dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka. Siniša je na prvom pretresu rekao da je bio isprovociran kada je potegao nož na ženu, tvrdeći da je nikada neće prežaliti. Međutim, juče je u sudnici došlo do incidenta.

 

 

- Biljanin brat je došao želeći da pogleda u oči čoveka koji mu je ubio sestru. Čim je ugledao Sinišu, zaleteo se i nokautirao ga pesnicom. Nastao je pravi haos. Razdvajali su ih sudski stražari - priča naš izvor. Nije poznato kako je Siniša reagovao, kao i to da li je zadobio povrede. Kako saznajemo, nadležna služba suda je odmah reagovala, a protiv Bojana Mijatovića biće podneta prekršajna prijava. Biljana je ubijena posle rođendanskog ručka, kada je izbila svađa zbog novca. Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce kad mu je rekla: "Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje!"

Biljanina ćerka vrištala kad je videla Sinišu

Kako saznajemo, Biljanina ćerka iz prvog braka teško podnosi sve što se dogodilo, a početak glavnog pretresa morao je čak da bude odložen jer se potresla kada je Sinišu srela ispred sudnice.

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - navodi naš izvor iz suda.

Siniša Radovančev je od septembra 2017. izdržavao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u opštoj tuči iz 2006. godine. Biljana je tada bila trudna, a porodila se 22. oktobra 2017. godine. Suđenje se nastavlja 9. novembra.

- Poslednje čega se sećam je da sam kao kroz maglu video Biljanu kako leži. Posle toga sam krenuo napolje i osetio hladan vetar. Kasnije su mi rekli da je Biljana mrtva! Nikada je neću prežaliti, da nije naše ćerke Anje, ja bih bio sada kod nje. Ovo je tužna porodična tragedija - rekao je Siniša na prvom pretresu. Njihova ćerka Anja uskoro puni godinu dana, a nalazi se u hraniteljskoj porodici, iako je Sinišin sin iz prvog braka pokrenuo postupak za njeno usvajanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading