Kimi dao umrlicu hrvatskom huliganu?!

Autor: Republika

Hronika

19.10.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjim novinama u Srbiji osvanula je umrlica Anti Firiću, hrvatskom huliganu koji je poginuo dok je pokušavao da pretrči put na autoputu A3 pored Ivanić Grada, kada su na njega naletela tri automobila.

Foto: Public
Umrlica Firiću u beogradskoj štampi

Uz pozdrav "počivaj u miru, veliki brate", u potpisu su Kimi, Rade, Goksi i Korać. Pretpostavlja se da se je pod nadimkom Kimi vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, a pod nadimkom Korać - Filip Korać, vođa "škaljarskog klana", za koga se sumnja, o čemu je pisao Srpski telegraf, da je direktno upravljao neredima u Humskoj prošle godine na večitom derbiju, na kojima je jednu od glavnih uloga imao upravo i Firić.

 

 

Podsetimo, Ante Firić je jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Firić je priznao krivicu i osuđen je na šest meseci zatvora i pet godina zabrane ulaska u Srbiju nakon odsluženja kazne.

 

Ante Firić (27) je 17. oktobra pokušao oko 5.20 časova da pretrči put. U tom trenutku na njega su naletela tri automobila. 

Vozač (58) Hjundaija vozio je u smeru ka zapadu,  pa je na 58. kilometru naleteo na muškarca. Zatim je Firića udario Citroen C5 kojeg je vozio muškarac (31), a nakon što ga je udario, vozač je naleteo na stub i sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. Pešaka je zatim udarila Opel Korsa koju je vozila žena (37).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading